Tuotetietoa


Käsilaukut:

 

Naisen käsilaukulta vaaditaan paljon. Sen täytyy olla hyvännäköinen, käytännöllinen ja kestävä. Käsilaukussa kulkee hyvässä tallessa mukana kaikki tarpeellinen, ja laukku myös kertoo kantajastaan paljon.

 

Honko Oy:n käsilaukku on suomalainen huipputuote. Se valmistetaan käsityönä, parhaita materiaaleja ekologisesti hyväksikäyttäen. Arki- ja juhlakäyttöön löytyvät omat, upeat mallinsa.

 

Liikelahjat:

 

Anna yrityksestäsi paras kuva

Sidosryhmien muistaminen kuuluu menestykselliseen liiketoimintaan. 

Honko Oy:n laadukkaailla piennahkatuotteilla lahjoitat haluamallesi kohderyhmälle korkealuokkaisen mielikuvan yrityksestäsi.

 

Meiltä voit valita liikelahjaksi esimerkiksi erilaisia kansioita, lompakoita, vöitä ja koteloita. Liikelahjamme kestävät käytössä ja muistuttavat saajaansa yrityksestäsi pitkään.

 

Ammattituotteet:

 

Paras kestää käytössä

Ammattilaisella täytyy olla ammattilaisen työvälineet, joiden täytyy kestää äärimmäistä kulutusta.

 

Tekniset tuotteemme ovat suojaavia, helppokäyttöisiä ja edustavan näköisiä. Käyttäjien toiveet ovat meille tärkeintä informaatiota. Jos tarvitsette erikoismallin, mallimestarimme voi valmistaa kokonaan uuden mallin yritystänne varten. Meillä on käytössä ISO 9001 -mukainen laatujärjestelmä, joka takaa korkean laadun kaikessa toiminnassamme.

 

Referenssejä mm:

 

Eduskunta

Finnair

Hartwall

Konecranes

Metso

Puolustusvoimat

Stockmann

UPM

VR

 

Suunnittelu:

Tekniset tuotteet suunnitellaan vaatimustenne mukaisesti toimiviksi, suojaaviksi ja edustaviksi. Mallimestarimme valmistavat ensin mallin hyväksyttäväksenne, jonka jälkeen tuote menee tuotantoon. 

Yhtiö suunnittelee ja valmistaa mainos- ja liikelahjat aina massajakelutuotteista asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelukokonaisuutemme kattaa kaikki painatusmenetelmät ja pakkauspalvelut.